VeterinerHekim.Net Ana Sayfa
VeterinerHekim.Net Forum Anasayfası VeterinerHekim.Net Forum Anasayfası > --- Hayvan Severler --- > Sorularınız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Roza'm düzelemedi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
roza Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 3
  Alıntı roza Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Roza'm düzelemedi
    Gönderim Zamanı: 30 Jul 2010 Saat 15:08
Merhabalar;

köpeğimiz yaklasık 10 gün once biranda ateslendi. gece atesini dusurmek icin elimizden geleni yaptık ertesi gun biraz atesi dustu ve veterinerimize gittik. ateslenme esnasında elimizdeki cocuklar icin ates dusurucu vardı biraz ondan icirdik.birde komsumuz sarımsaklı su icirdi her ne kadar kızsamda cunku bilmeden birsey vermek istemedik. veteriner 3-4 tane igne vurdu antibiyotik ve kan yapıcı igneler verdi. kopekte hızla kilo kaybı basladı. ignelerden sonra istahıda kesildi. ne yemek ne de su veteriner zorla yedirip icirmemizi istedi. ilk teshislerde veteriner hayvanın kansız kaldıgı ve mikrobik probleminin oldugunu antibiyotik tedavisi uygulanacagını soyledi. fakat 4 gün sonra köpek iyice halsizlesti tepkisizlesti istah yok ve dıskısında kan oldugunu gozlemledik sonra da ishal oldu. baska bir veterinere gittik 3 gün serum baglandı, vitamin verildi antibiyotik tedavisine baslandı. fakat hala kopek asırı halsiz. kopek yerinden kalkamıyor biraz yuruteyim diyorum fakat sarhos gibi yıkıla kalka yuruyor. ishali ve kanaması gecmedi. cıldırmak üzereyiz ailemizin bir parcası oldu artık bizi bırakmasından korkuyoruz fakat düsünceleriniz nedir bu konu hakkında ne yapmalıyım baska bir veterinere gitsem degisen birsey olacakmı karnesinde yapılan asılar ve tarihleri ;
-Canine distemper, hepatitis(cav2), parvovirus vaccine(canlı) BP Megavac-6 karma aşı 08.12.2009
-Leptospira canicola, icterohaemorrhagiae and canine hepatitis(cav1), vaccine(inaktif) bp 08.12.2009
-Canine distemper, hepatitis(cav2), parvovirus vaccine(canlı) BP Megavac-6 karma aşı 04.1.2010
-Leptospira canicola, icterohaemorrhagiae and canine hepatitis(cav1), vaccine(inaktif) bp 04.1.2010
-Robisin 04.01.2010

basınızı agrıttıgım icin kusuruma bakmayın fakat hayvancagız gözümüzün önünde eriyor neyapmamız gerek hayvan acı cektigini resmen aglayarak gosteriyor lütfen görüsleriniz benim icin cok önemli
Yukarı Dön
roza Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı roza Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Jul 2010 Saat 15:10
Bugun Roza daha da kötüleşti hayvancagız yerinden kalkamadıgı icin oldugu yere tuvaletini yapmıs soluma burundan ve hızlı. sesimize tepki yok dili dısarıdaydı hemen ayaklarını kalbinden yuksege gelecek sekilde kaldırdım ama hic bir tepki ve hareket yok. gozlerini bir acıyor ama genelde kapalı. Sizce yavrumuzu kaybediyormuyuz ? Sıcakta üzüntüden ne tansiyonumuz kaldı ne moralimiz.

Lütfen düşünce ve görüşlerinizi paylasırsanız cok mutlu olacagım. Veterinerimiz yapacak birsey yok dedi ve artık gelmeyi de kesti anlayamıyorum...
Yukarı Dön
roza Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı roza Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Jul 2010 Saat 15:47
Kızımı dün bu mesajları yazdıktan sonra kaybettim...Cevapsız sorularla gitti yavrum...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.53 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2008 Web Wiz

Bu Sayfa 0,047 Saniyede Yüklendi.