![]() |
IRK SECIMI |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
hozbekle
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 22 Feb 2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Konu: IRK SECIMIGönderim Zamanı: 22 Feb 2010 Saat 20:10 |
|
merhaba arkadaşlar...
ben bı kopek edınmek ıstıyorum daha dogrusu bı dost dıyelım:) çok arastırdım ama sıze de sormak daha dogru olucak dıe dusundum... oncelıkle golden,cocker arasında karar veremedım..havlama,tuy sorunu falan aklımı karıstırdı ıyıce...evım 100 m2 ve evde bakıcam..solenenler çok kafa karıstırıcı...ırk bakımından...ayrıca baska bana onrevılıcegınız ırk varmı....golden lar buyuk ırk ama çok da akıllar dıe duydum...cockerlara aklım kayıyo ancak çok havlarlar ve egıtımlerı zordur dıe de solenıo..lutfen yardım..... |
|
![]() |
|
m.degisici
Moderatör
Kayıt Tarihi: 03 Nov 2009 Konum: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 202 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Feb 2010 Saat 22:21 |
|
Şimdiden hayırlı olsun diyorum ancak şöyle bir durum var golden ırkı için... Öncelikle golden retrieverlar hareketli köpeklerdir ve av için tasarlanmışlardır sabah ve akşam olmak üzere onu dolaştırmaya çıkarmanız gerekmektedir zira evde durmaktan ki yanlız kalırlarsa evde bulundukları zaman kötü manzaralarla karşılaşmanız ihtimal dahılınde çünkü golden retrieverlar kemirmeyi çok ama çok severler :) Coockerlar aşırı derecede hareketli hayvanlardır ve bi ebedi olarak devam edecektir yaşlılıklarında bile ama unutmayınki tüm hayvanlar eğitilebilirler... Köpek ırkı seçimi tamamen kişiseldir her insana hitap eden bir ırk muhakkak vardır ve eğitildikleri zaman tamamı ev ortamına uyum sağlayabilir ama eğitmek gerçekten zor ve zaman ister aygılarımla...
|
|
|
Vet. Fak. 3. Snf Öğr.
|
|
![]() |
|
alitugra
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 26 Jul 2010 Konum: İSTANBUL Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Jul 2010 Saat 13:27 |
|
arkadaşlar çok güzel bir site keşfettim paylaşmak istedim.
www.kopekansiklopedisi.com |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |